Over ons

Even voorstellen

Karin van Esch

Ik ben 61 jaar en getrouwd met Ad. We hebben 3 zonen, Johan, Tim en Niels. Daarnaast zijn we trotse opa en oma van vier kleinzonen Tygo, Siem, Niek en Ties en twee kleindochters Elin en Liv.  We wonen in Haarsteeg in een heerlijk vrijstaand huis met een grote tuin. Daarnaast lopen er 2 katten, waaronder een Britse langharige raskat, en een grote hond, bouvier Maat, rond!

Ik speel graag toneel, in 2009 heb ik een toneelgroep opgericht waarmee we jaarlijks voor een goed doel spelen. Daarnaast wandel ik graag en ben ik creatief. Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen, ik ben een echt mensenmens!

Ik heb bijna 23 jaar met heel veel plezier in de uitvaart gewerkt maar toen ik voor de eerste keer oma werd besloot ik het roer volledig om te gooien. Ik merkte dat ik door het zorgen voor mijn kleinzoons heel veel energie kreeg. Dit zette mij aan het denken en uiteindelijk ben ik begonnen met de opleiding voor gastouderopvang en inmiddels ben ik geslaagd.

Per januari 2018 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn eigen gastouderopvang Brabbels & Babbels. Ik ben van dinsdag tot en met donderdag werkzaam en vang kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op. Ik vind het belangrijk om de kinderen rust en regelmaat te bieden maar ze moeten vooral kind kunnen zijn. Lekker knutselen, buiten spelen of er samen op uit, ik vind het heerlijk om van alles met de kinderen te ondernemen. 

Ik ben aangesloten bij gastouderbureau SAAM.

Bel of mail mij